1. Schoolspullen
  2. planbord

Top 10 beste planborden voor jou

 

Laatst bijgewerkt: 25 feb. 2024

Met meer dan veertig jaar ervaring verzamelen, analyseren en delen we vergelijkbare producten en voorzien we onze lezers van waardevolle informatie. Vandaag willen we de gids die je helpt bij jouw zoektocht naar het perfecte planbord presenteren. Na het doorlopen van onze selectie en het evalueren van veel verschillende planborden, hebben we de lijst met de tien beste producten samengesteld. Van handmatig te bewerken tot digitaal, we hebben iets voor iedereen. Onze top 10 selectie helpt je om het beste planbord te vinden voor jouw behoefte.

Een top 10 planborden vind je eenvoudig en snel op deze pagina. De beste planborden vinden is geen makkelijke taak. Daarom zijn wij voor je aan de slag gegaan om de beste planborden allemaal eenvoudig voor je op een rijtje te zetten.

Per persoon kan het natuurlijk verschillen welke planborden de beste voor je is. Daarom hebben we ervoor gekozen om een top 10 planborden op te stellen en geen top 3. Een goede planbord vinden wordt door een top 10 gewoon een stuk makkelijker.

planborden best getest

De beste planborden zijn allemaal door ons getest. De best geteste planborden zijn allemaal van uitstekende kwaliteit dus hier hoef jij je geen zorgen over te maken.

De testen hebben we samen gedaan met kenners die er daadwerkelijk verstand van hebben. Op die manier kunnen wij je verzekeren dat je de beste planborden kunt vinden op onze website. Een planborden kopen moet je namelijk met plezier kunnen doen zonder hier uren naar te hoeven zoeken.

Ontdek beste planborden

Top tien uit de test. Je hoeft dus niet langer te zoeken om de beste planbord te kunnen kopen. Je kunt de planborden met elkaar vergelijken en de productomschrijvingen lezen zodat je precies weet welke goed bij je past.

Het is wel goed om zelf altijd nog even een vergelijking te maken. Zo kun je voorkomen dat je eventueel een planbord koopt die niet helemaal bij je past. De top 10 planborden is ideaal als referentie punt maar zelf nog even kijken wat handig is kun je beter wel doen.

Picture of Eduard
Eduard

Mijn naam is Eduard, een kantoorliefhebber en fervent reviewschrijver. Van pennen tot ergonomische stoelen, ik onderzoek en deel mijn inzichten. Mijn passie voor efficiëntie en comfort motiveert me om anderen te helpen de beste producten te kiezen. Met elke recensie streef ik ernaar om de kantoorervaring van mensen te verbeteren. Mijn toetsenbord is mijn penseel en mijn woorden zijn de verf waarmee ik de wereld van kantoorbenodigdheden tot leven breng. In elk artikel schuilt mijn streven naar geïnformeerde beslissingen en een productieve werkomgeving voor iedereen.

Top 10 planborden van Kantoormaster.nl

Greenstory Sticky Whiteboard Planbord week familie Groot.

5/5

Het Greenstory Sticky Whiteboard Planbord week familie Groot is een handig product dat je eindeloos kunt herplakken op vlakke, gladde en niet poreuze ondergronden. Je hebt de mogelijkheid om de whiteboard vellen te plakken waar je maar wilt, zonder sporen achter te laten. Perfect om de communicatie binnen het gezin te verbeteren. Een ander voordeel van dit product is dat het gemakkelijk te plakken en te verplaatsen is. Je kunt het planbord ophangen aan de koelkast, het raam of je deur. Deze handige whiteboard vellen staan vol met leuke kleuren en illustraties, waardoor de planningen er nog leuker uitzien. Er is ook ruimte om je eigen informatie toe te voegen. Zo kun je bijvoorbeeld foto's of kleine notities toevoegen. Op deze manier hou je het hele gezin op de hoogte van de planningen.

Magneetbord Memobord - Zelfklevend 4 Panelen Modern 22 accessoires 28cm x 28cm.

5/5

Unknown

Whiteboard Weekplanner Notitie bord Bord White Board Weekly notes Notitie bok Inclusief stift en magneetjes.

5/5

De Whiteboard Weekplanner Notitie bord is een ideale oplossing voor het organiseren en plannen van je drukke leven. Het bord heeft een speciale laklaag die gemakkelijk te wissen is en waar je met de meegeleverde stift op kan schrijven. Daarnaast heeft het bord ook kleine magneetjes waar je documenten of foto's aan kan bevestigen. De omgeving waarin je je leven organiseert is belangrijk, en de Whiteboard Weekplanner Notitie bord is daarom voorzien van voorgedrukte vakken en lijntjes die het makkelijker maken om precies te zien hoe je de ruimte het beste kunt gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld de doordeweekse dagen markeren, of de verschillende taken voor de dag verdelen. Je kunt de Whiteboard Weekplanner Notitie bord ook gebruiken om je persoonlijke doelen te volgen en plannen, en je kunt er zelfs je dagelijkse menu op schrijven!

Brute Strength Magnetisch Weekplanner whiteboard (8) A3 Planbord Familieplanner Gezinsplanner To Do Planner.

5/5

De Brute Strength Magnetisch Weekplanner whiteboard is een krachtige oplossing om je gezin of familie georganiseerd te houden. De weekplanner is gemaakt van stevig materiaal en is verkrijgbaar in 8 verschillende A3-formaten. Je kunt de weekplanner eenvoudig aan de koelkast of een ander metaal oppervlak bevestigen met behulp van sterke magneetstrepen. De magneetstrepen zorgen ervoor dat de planner stevig aan het oppervlak blijft hangen, zonder dat je plakband of andere bevestigingsmaterialen nodig hebt. De Brute Strength Magnetisch Weekplanner whiteboard is een geweldige oplossing voor drukke gezinnen. Je kunt de weekplanner gebruiken om alle dagelijkse taken voor het hele gezin bij te houden. De planner biedt ruimte voor het opschrijven van taken, taken die al gedaan zijn, evenementen, boodschappenlijstjes en nog veel meer. Het board is voorzien van een magnetische wisser om gemakkelijk taken weg te vegen als ze gedaan zijn. Bovendien heeft de weekplanner een matte, vlekvrije afwerking die gemakkelijk schoon te maken is.

Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord 58,5 x 43,0 cm Inclusief Magneet, Marker En Wisser.

5/5

De Nobo Magnetische Combibord met Maandplanner Kurken Prikbord is een handig bord dat je zowel voor persoonlijke als bedrijfsdoeleinden kan gebruiken. Het bord bestaat uit twee delen: bovenaan een magnetische, droog uitwisbaar oppervlak met een kalenderrooster, en daaronder een notitiebord van kurk. Beide delen zijn gevat in een stijlvol gebogen, zwart met zilveren lijst. Het bord is 58,5 cm bij 43,0 cm groot en wordt geleverd inclusief foamtape, een zwarte magnetische re-writable-marker met wisser en twee magneten. Hiermee kun je alles wat je wilt noteren of plannen direct op het bord vastmaken. Dankzij de speciale coating kan het oppervlak gemakkelijk droog worden uitgewist met de bijgeleverde wisser, zodat je het bord steeds opnieuw kunt gebruiken. Met dit bord kun je gemakkelijk je planning bijhouden en altijd je informatie bij de hand hebben.

Planbooks Magnetische Weekplanner Whiteboard Weekplanner Planbord Familieplanner A4 Inclusief Stiften en Wisser.

5/5

Het planbord is het ideale hulpmiddel om gezinsleden op de hoogte te houden van afspraken en verplichtingen. De planner is gemaakt van een stevige kunststof, waardoor hij stevig en duurzaam is. De magnetische weekplanner is voorzien van een stiftenbakje en een wisser, waardoor je de planner eenvoudig schoon kunt maken. De planner is verkrijgbaar in A4-formaat en is voorzien van een kleurenpalet bestaande uit verschillende kleuren. Deze planbord familieplanner is een ideaal hulpmiddel voor gezinnen die op zoek zijn naar een organisatiesysteem. Met deze handige whiteboard weekplanner kun je de hele week overzichtelijk bijhouden. De planner biedt de mogelijkheid om taken, afspraken, doelen en meer in te plannen. Je kunt meteen zien wat er die week allemaal gebeurt. Bovendien is het planbord uitgerust met stiften en wisser, waardoor je het bord eenvoudig schoon kunt maken. Deze magnetische weekplanner is de ideale manier om gezinnen georganiseerd te houden!

Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (2) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner.

5/5

Deze magnetische pictogrammen zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit en hebben een stevige magnetische grip. Ze zijn verkrijgbaar in twee sets van 50 stuks en hebben elk een afbeelding van een activiteit of een handeling. De pictogrammen zijn ideaal voor het aanmaken van een dagritme of een weekplanning. De pictogrammen zijn beschikbaar in verschillende kleuren, waardoor ze perfect zijn voor kinderen met autisme. Ze kunnen gebruikt worden in combinatie met een planbord of een krijtbord om een overzicht te creëren van wat er die dag gedaan moet worden. Ook kunnen ze als referentie gebruikt worden om kinderen te helpen in hun ontwikkeling. Brute Strength's magnetische pictogrammen zijn een geweldige manier om de dag te structureren en planningen te maken. Ze zijn ideaal voor ouders en verzorgers om het dagelijks leven van hun kinderen of volwassenen te ondersteunen en te organiseren. Deze magnetische pictogrammen zullen zeker een waardevolle aanvulling zijn in ieders dagboek.

Brute Strength Magnetische pictogrammen voor weekplanner planbord (4) 50 stuks voor kinderen dagritme autisme planner.

5/5

Deze set bestaat uit 4 verschillende pakketten met elk 50 pictogrammen. De magneten zijn gemaakt van duurzaam en veilig materiaal, dus ze zijn goed bestand tegen schokken. Deze pictogrammen zijn geschikt voor kinderen met autisme en helpen hen bij het opstellen van een dagritme. De pictogrammen worden geleverd met lijm waarmee ze op het planbord kunnen worden bevestigd. Met de Brute Strength Magnetische pictogrammen krijgt u een overzichtelijke, gestructureerde weekplanning. U kunt deze pictogrammen gebruiken om de dagelijkse taken en activiteiten te visualiseren, waardoor het maken van een weekplan makkelijker wordt. De pictogrammen zijn gemakkelijk af te lezen en te begrijpen, waardoor ze ook bijdragen aan een goede communicatie tussen ouders en kinderen. Het is ook mogelijk om de pictogrammen te gebruiken voor het maken van een lange termijn plan.

Lumbit® Magnetische Maandplanner Weekplanner en Boodschappenlijst Whiteboard To Do Planner Planbord Familieplanner.

5/5

De Lumbit® Magnetische Maandplanner Weekplanner en Boodschappenlijst Whiteboard To Do Planner Planbord Familieplanner is een unieke en complete set planborden waarmee je je taken, activiteiten en boodschappen makkelijk en overzichtelijk bij kunt houden. De set bestaat uit een maandplanner, weekplanner, boodschappenlijst en notitiebord; alles wat je nodig hebt om van elke dag een productieve en georganiseerde dag te maken. Het mooie van deze set is dat alles magnetisch is, waardoor je het gemakkelijk kunt verplaatsen en opslaan. De set is ook multifunctioneel, waardoor je het kunt gebruiken als een familieplanner, bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat iedereen op de hoogte is van het dagelijkse programma. Ook kan het worden gebruikt om taken en activiteiten bij te houden. De borden zijn gemaakt van kunststof en hebben een grote magnetische achterkant, waardoor je ze gemakkelijk kunt bevestigen op metalen oppervlakken. De set maakt het ook mogelijk om eenvoudig taken, boodschappen en andere notities te markeren, verplaatsen en wissen. Kortom, met deze set van Lumbit ben je altijd georganiseerd en heb je alles wat je nodig hebt om productief en efficiënt te werken.

FLOOQ Magnetische Maandplanner Weekplanner 2023 en Boodschappenlijst Complete set Planbord Familieplanner Dagplanner To.

5/5

Met de FLOOQ Magnetische Maandplanner Weekplanner 2023 en Boodschappenlijst Complete set Planbord Familieplanner Dagplanner To kun je jouw gezinsagenda perfect organiseren. Deze handige set bevat een magnetisch bord met verschillende magneten. De magneten zijn te verplaatsen, waardoor je de weekplanner met gemak kunt bijwerken. Daarnaast zit de dagplanner ook in de set. Deze helpt je om alles wat je die dag moet doen goed te ordenen. Ook heb je in deze set een boodschappenlijst. Zo vergeet je nooit meer importante boodschappen te doen. Met deze complete set houd je de organisatie van je gezin makkelijk bij. Je hoeft alleen de magneten op het bord te plaatsen om de agenda te updaten. Dankzij de praktische planner heb je overzicht van alle taken en afspraken die je moet doen. Je kunt er ook gemakkelijk een gezinsbudget mee beheren. De boodschappenlijst helpt je om geld te besparen door niet meer te vergeten wat je nodig hebt. Kortom, met deze set heb je alles wat je nodig hebt om je gezinsplanning perfect te organiseren.

Ons laatste woord over de planborden vergelijking

Wij hebben nog wel enkel advies over de top 10 planborden.

Ondanks dat we een goede kant en klare top 10 van de beste planborden hebben samengesteld voor je is het alsnog aan te raden om zelf nog wat onderzoek te doen naar de vele verschillende planborden. Dit kun je eenvoudig doen door een lijstje op te stellen met eisen die jij hebt voor een nieuwe planbord. Aan de hand van dit lijstje kun je dan op zoek naar de beste planbord voor jezelf.

Conclusie van deze planborden vergelijking

Ze kunnen al onze reviews gelezen hebben en deze informatie gebruiken om hun keuze te maken voor de planbord die het best aansluit bij hun behoeften. Uiteindelijk is het natuurlijk belangrijk om een item te kiezen dat perfect aansluit op wat een gebruiker zoekt en het moet ook aan hun budget voldoen. We hopen dat je in staat bent geweest om de beste planbord te vinden met de informatie die we je gegeven hebben. Als je meer informatie wilt krijgen over een van deze planborden of andere items, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan ​​altijd klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw product. Als je het goede artikel hebt geselecteerd, is het tijd om je nieuwe planbord binnen te halen en je taken te organiseren. We kunnen niet wachten om te horen hoe het werkt!

Disclaimer: bij kantoormaster.nl delen we reviews over planborden en geven we onze top 10 van de beste planborden. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor de planborden of met zaken rondom de verkoop.

Gepubliceerd op: 4 apr. 2023

Inhoudsopgave

Veelgestelde vragen over deze planborden vergelijking

Nu vraag jij je waarschijnlijk af waarom er een top 10 planborden is. We hebben deze top 10 natuurlijk niet zomaar opgesteld. We hebben dit gedaan zodat iedereen op een snelle en eenvoudige manier de ideale planbord kan vinden. 

Het is erg irritant als je uren moet zoeken naar de ideale planbord. Daarom hebben we besloten om een top 10 samen te stellen. Hierbij hebben we gekeken naar planbord ervaringen, maar ook naar de kwaliteit of de extra mogelijkheden die er zijn.

De planbord bestellen doe je niet iedere dag. Daarom is het wel goed om te weten dat je een bestelling niet bij ons plaatst. De bestelling wordt bij één van onze partners geplaatst. Wij verkopen zelf verder geen planborden. De partners waar wij mee samen werken zijn zeer betrouwbaar en kun je op rekening. 

De bestelling plaats je dan ook via hun website. Bij ons kun je op een knop klikken dat je door gestuurd wordt naar de ideale planbord. Bij die website kun je dan de bestelling plaatsen. Binnen enkele werkdagen ontvang jij dan je ideale planbord.

Wij hebben zelf de top 10 planborden opgesteld. Dit doen we samen met kenners die echt weten waar ze het over hebben. Daarom kunnen wij ook met zekerheid zeggen dat alleen de beste planborden op onze website staan. Dat is voor ons namelijk een erg belangrijk aspect. 

De top 10 planborden wordt bepaald door ons, maar de planbord ervaringen worden hier wel in mee genomen. Op die manier nemen we toch de mening van onze klanten mee. Op die manier kunnen we met zekerheid zeggen dat het de beste planborden zijn die er op dit moment verkrijgbaar zijn.

Na onze planborden vergelijking is Greenstory Sticky Whiteboard Planbord week familie Groot. de planbord die best getest is. 

Nu kan het natuurlijk zijn dat deze Greenstory Sticky Whiteboard Planbord week familie Groot. niet de planbord is die het beste aansluit bij de producteigenschappen die jij zoekt.

Dan kan je makkelijk een andere planbord uit de top 10 kiezen, het zijn namelijk alle 10 goede planborden. Je zult zonder meer een goede aankoop doen als je de planbord uitkiest die het beste aansluit bij jouw wensen.